Autocolant 3M Scotchcal 3630

Printeaza pagina

Cod Produs: NOSAP.L3630

22,00 €/m2 + TVA

Configureaza produsul

Selecteaza campurile pe rand

22,00 €/m2 + TVA

 • add remove
  Descriere

  3M Scotchcal 3630 este un autocolant special pentru semne luminoase. Autocolantul este translucent, de calitate foarte bună și are o serie de caracteristici avantajoase, care fac din acesta alegerea ideală pentru aplicații luminoase. Principalele atuuri ale autocolantului 3M Scotchcal 3630 sunt culoarea uniformă (atât in lumina transmisă, cât și în cea reflectată), gradul redus de luciu la suprafață, durabilitatea ridicată și stabilitatea dimensională foarte bună.


  Decuparea autocolantului se face pe orice tip de cutter plotter existent pe piață, iar aplicarea acestuia se realizează foarte ușor, fie prin metoda umedă - cu ajutorul unei soluții de apa cu detergent, fie prin metoda uscată, pe orice tip de suprafețe plane și transparente, precum: acril, policarbonat, fibră de sticlă, sticlă, etc.


  Mențiune: Produsul este disponibil doar la comandă, pentru comenzi de minimum o rolă.


  Important: La cerere, autocolantul poate fi tăiat gratuit la orice lățime. Toate culorile de pe acest website sunt aproximări ale culorilor originale și pot varia în funcție de setările monitoarelor pe care sunt vizualizate. Pentru a alege o culoare cu precizie, solicitați un mostrar original de culori 3M, sau o mostră individuală pentru culoarea preferată.

 • add remove
  Specificatii
 • add remove
  Aplicatii
 • add remove
  Fise tehnice

Recomanda produsul

Expeditor

Destinatar

Recomanda produsul

Expeditor

Destinatar

arrow_upward