Heat at work! Profesionistii aleg noua gama de Generatoare de aer cald Steinel!

Productie Publicitara
Contactează-ne
021.252.73.86

Puternice, inovatoare si inteligente, generatoarele de aer cald STEINEL Professional sunt adaptate la cerintele utilizatorilor profesionisti din segmentul auto.

Aceste instrumente au un sistem electronic de control si ofera o ergonomie optimizata in combinatie cu un design unic si o durata de viata mai lunga.

Tehnicile, materialele si produsele noi, dar si domeniile de activitate diverse aduc tot mai multe provocari pentru generatoarele de aer cald. Astfel, STEINEL - pionier in tehnologia generatoarelor de aer cald - a dezvoltat o noua generatie de instrumente care abordeaza aceste provocari si care este adaptata la nevoile specifice segmentului de automobile.

Generatorul de aer cald HG 2620 E

Pentru toti cei care, la capitolul performanta si precizie, nu se multumesc decat cu cel mai bun produs, alegerea este: Generatorul de aer cald HG 2620 E cu putere de 2300 W. Acesta se poate regla fara probleme cu ajutorul joystick-ului, in pasi precisi de 10 °C, intre 50 – 700 °C, permitand setarea a 4 programe individuale.In acest timp, temperatura se poate verifica oricand, comod, pe ecranul LCD pentru afisare informatii.

Generatorul de aer cald HG 2120 E

Aparatul universal de mare putere HG 2120 E executa cele mai multe lucrari pe baza de aer cald necesare in atelier si pe santier, absolut fara probleme. Acest lucru este posibil nu numai datorita motorului puternic, ci si ergonomiei optimizate si posibilitatii practice de manevrare cu o singura mana. Temperatura se poate regla manual in 9 trepte, de la 80 pana la 630 °C, iar debitul de aer poate fi variat in 3 trepte, de la 150 pana la 500 l/min. Toate acestea fac din HG 2120 E aparatul ideal de intrare in gama pentru profesionistii adevarati.

Pentru informatii suplimentare despre noua gama de Generatoare de aer cald Steinel, va invitam sa accesati website-ul www.leykom.ro sau sa ne contactati la adresa de e-mail: info@leykom.ro.

Alte știri